Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyhetssaker

En ny smittet fredag

En person har testet positivt på koronaviruset i Kvinesdal i dag. Personen var i karantene. Tilfellet var forventet og vil ikke medføre smittesporing med søk etter flere smittede, opplyser fungerende ordfører Malin Stokkeland.

Ordføreren orienterer uke 27

Det er stadig flere som tar kontakt for å få koronatest/attest i forbindelse med fritidsreiser, for eksempel til utlandet. Hverken kommunens teststasjon eller Kvinesdal legesenter har kapasitet til å utføre dette og de som ønsker test for å kunne dra på fritidsreiser må ordne dette hos private aktører. Kommunens teststasjon må bruke kapasiteten til testing av de som er syke og i forbindelse med smittesporing.

Fungerende ordfører Malin Stokkeland

Vaksinering av de som er født i år 1997 til 2003

I de neste ukene vil vi tilby vaksine til de som er født i år 1997 til 2001. Det er svært få i denne aldersgruppen som er registrert med mobilnr i kontaktregisteret. Vi ber derfor de som ønsker vaksine i denne aldersgruppen om å registrere seg på denne lenken:

I meldingen skriver dere at dere ønsker å ta koronavaksine. Når vi har registrert dette i våre systemer vil dere få en egen SMS med innkalling til vaksinering.

Vaksinen

En ny smittet onsdag

En person i Kvinesdal har i dag testet positivt på koronaviruset. Personen har vært i karantene og tilfellet medfører ingen videre smittesporing. Det er nå 11 personer i isolasjon og 2 i karantene.

Status vaksinering:
Det ble i går vaksinert 181 personer. Av disse fikk 163 første dose og 18 fikk andre dose. Totalt er det nå vaksinert 2876 med dose 1, og 1767 med dose 2.

Det er fortsatt svært viktig å følge de grunnleggende smitteverntiltakene: hold avstand, vask hendene og bestille testing ved symptomer, opplyser fungerende ordfører Malin Stokkeland.

En ny smittet mandag

En person har i dag testet positivt på koronaviruset i Kvinesdal. Tilfellet er knyttet til smitteklyngen fra forrige uke. Tilsammen er 55 personer testet i dag. Det er nå 14 personer i isolasjon og 34 i karantene, opplyser fungerende ordfører Malin Stokkeland.

Tre nye smittede torsdag

3 personer har i dag fått påvist koronasmitte i Kvinesdal. Alle tre var allerede i karantene, og dagens tilfeller har medført at to nye personer går i karantene.

Tre nye smittede onsdag

Tre personer har i dag testet positivt på koronaviruset. Alle disse var i karantene allerede, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug. Det betyr at vi pr. nå har 21 i isolasjon. Vi får resultater av massescreening i morgen.
Sentrale myndigheter opphever ordningen med ventekarantene/husstandskarantene fra midnatt. Med bakgrunn i pågående smitteutbrudd i Kvinesdal vil det være uheldig å avslutte ordningen med ventekarantene nå. Vi viderefører derfor ordningen med ventekarantene som lokal anbefaling inntil vi har fått stoppet utbruddet i kommunen, legger ordføreren til.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9