Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
24. november:

Informasjonsside om koronavirus

Det kommer mye informasjon i disse dager og vi har derfor laget en egen informasjonsside om koronavi... Les mer

Nyhetssaker

Påvist tilfelle av covid-19

Det er i dag påvist covid-19 hos en av nærkontaktene i Kvinesdal. Personen var allerede i karantene, smittesporing er avsluttet og det er ingen nye nærkontakter, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Oppdatering på koronasituasjonen

Det er i dag testet 16 personer, og det er 3 personer i karantene. Vi venter på testsvar på nærkontakter og forventer at vi får svar på disse i morgen, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Påvist tilfelle av covid-19

Det er i dag påvist et tilfelle av covid-19 i Kvinesdal. Det arbeides med smittesporing og vi vil komme tilbake med mer informasjon om dette senere i dag, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Korona virus

Negativt svar på alle nærkontakter

Vi har mottatt negativt testsvar på alle nærkontaktene som er i karantene i forbindelse med smitteutbrudd i andre kommuner, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Status testing

Det er i dag testet 21 personer, og det er fortsatt 5 personer i karantene.

Vi har mottatt negativt testsvar på noen av nærkontaktene som er i karantene i forbindelse med smitteutbrudd i andre kommuner. Vi forventer svar på de siste prøvene i morgen, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Oppdatering på koronasituasjonen 16.11.20

Det er i dag avdekket nærkontakter i Kvinesdal i forbindelse med smitteutbrudd i andre kommuner. Det er 5 personer i karantene, de er testet og vi venter på prøvesvar, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Oppdatering på koronasituasjonen

I forhold til smitteutbruddet i Lyngdal og Lindesnes er det per nå ikke fremkommet at det er nærkontakter i Kvinesdal kommune. Listerregionen har et felles bo- og arbeidsmarked og mye kontakt på tvers av kommunegrensene.

Korona virus

Oppdatering vedrørende pålegg om å avlyse alle arrangementer

Vi presiserer at pålegget ikke omfatter serveringssteder, treningssentre og hotell, så sant 1-en-meters regelen kan overholdes. Videre er det viktig at personer som har symptomer må teste seg snarest. Denne tilrådingen gjelder til og med 16.11.20. For øvrig anbefales det at man følger nasjonale råd om minst mulig kontakt utenfor hjem og skole.

1 | 2