Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
4. mars:

Informasjonsside om koronavirus

Det kommer mye informasjon i disse dager og vi har derfor laget en egen informasjonsside om koronavi... Les mer

Nyhetssaker

Oppdatering av lokal smittesituasjon

I forbindelse med smittesporing etter smittetilfellene i går er det i dag testet 39 personer, 27 personer er i nærkontakt-karantene og 3 personer er i isolasjon. Smittesporing er nå foreløpig avsluttet og vi avventer resultater av dagens prøver. Det er fra laboratoriet i Kristiansand bekreftet at det dreier seg om en mutert virusvariant, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Korona virus

Nye smittetilfeller

Kommunen har i kveld mottatt melding om at tre voksne personer i Kvinesdal har testet positivt på koronaviruset. De er testet som ledd i smittesporingsarbeid med utgangspunkt i annen kommune. De smittede er isolert og det jobbes nå videre med smittesporing, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

korona virus

Ingen lokale smittetilfeller

Ifølge FHIs Meldesystem for smittsomme sykdommer (MSIS) er det registrert et nytt smittetilfelle i Kvinesdal. Dette gjelder en person som for tiden ikke er bosatt i Kvinesdal, og dette er dermed ikke er et lokalt tilfelle, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

korona virus

Ordføreren orienterer 19.01.21

I går kom regjeringen med oppdaterte smitteverntiltak. I tråd med de nasjonale reglene og anbefalingene, har vi vurdert hvilke konsekvenser det vil ha for vår kommune.

De oppdaterte nasjonale tiltakene kan du lese her.

Som følge av de nye tiltakene vil følgende gjelde i Kvinesdal fra den 20.01.21 og inntil videre:

Nasjonale tiltak fra 20.01.21
1 | 2 | 3