Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
7. mai:

Informasjonsside om koronavirus

Det kommer mye informasjon i disse dager og vi har derfor laget en egen informasjonsside om koronavi... Les mer

Nyhetssaker

Nytt lokalt smittetilfelle

Det ble i går kveld påvist et tilfelle av covid-19 i Kvinesdal. Smittekilden er kjent og smittesporing avdekket en nærkontakt.
Det er nå totalt 4 personer i karantene og 5 personer i isolasjon i Kvinesdal, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Nytt smittetilfelle i kveld

Det er i kveld bekreftet en til koronasmittet i Kvinesdal. Vedkommende har vært i karantene og smittevei er kjent. Smitten spores til tilfellene ved videregående skole. I kommunen er nå 5 personer isolert som følge av koronasmitte som kan spores til videregående skole i Kvinesdal, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Korona virus

Ny nærkontakt med positiv test

En til av de som har sittet i karantene de siste dagene, har i kveld fått påvist positiv Covid-19 test, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug. Vedkommende er nå i isolasjon. Det er nå 4 personer i isolasjon i Kvinesdal som følge av smitten på videregående skole i Kvinesdal.

Nytt påvist tilfelle av covid-19 hos nærkontakt

Det er i dag påvist covid-19 hos en av nærkontaktene i tilknytning til Kvinesdal VGS. Personen var allerede i karantene og smittesporingen er avsluttet. Det er nå 3 personer i isolasjon i Kvinesdal, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Påvist tilfelle av covid-19 hos nærkontakt

Det er i dag påvist covid-19 hos en av nærkontaktene i Kvinesdal. Personen var allerede i karantene og smittesporingen er avsluttet. Det er nå 18 personer i karantene og 2 personer i isolasjon i Kvinesdal, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Lokalt smittetilfelle

Det er i kveld påvist covid-19 hos en av nærkontaktene på Kvinesdal VGS som er bosatt i Kvinesdal. Personen var allerede i karantene og smittesporing har avdekket en nærkontakt. Det er nå 10 personer i karantene og 1 person i isolasjon i Kvinesdal. Vi har ikke mottatt svar på alle nærkontaktenes tester enda, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Ordføreren orienterer uke 17

Vi ser at det er smitte i flere av våre nabokommuner og vi oppfordrer igjen Kvinesdals innbyggere til å vise varsomhet, holde avstand, unngå unødvendig reising mellom kommunene og følge de nasjonale anbefalingene.

Nasjonale tiltak fra 16.04.21

Nærkontakter i Kvinesdal som følge av smitteutbrudd i annen kommune

Som følge av en positiv test på en elev på Kvinesdal VGS, er 5 elever og lærere nærkontakter i karantene. Disse 5 vil bli testet i morgen tidlig. Det er i tillegg flere elever og lærere som er i nærkontakt karantene, men de er hjemmehørende i andre kommuner og blir fulgt opp av smittesporingsteam i sin hjemkommune. Eleven som testet positivt er hjemmehørende Farsund.
De 5 nærkontaktene har 15 personer som er satt i hustandskarantene, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.
Bussruter der passasjerer må teste seg

Status vaksinering og nærkontakter

Vi har per i dag fem nærkontakter i karantene i forbindelse med smitteutbrudd i andre kommuner. Vi har mottatt testsvar på første prøve og alle er negative.

Frivillige hjelper til ved koronavaksinasjon
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6