En spisevenn kan da være en venn, et familiemedlem, en nabo eller noen du kjenner som du kunne tenke deg å invitere til en felles middag, enten hjemme hos deg selv eller på kantinen ved Kvinesdal omsorgssenter. Åpent alle dager fra kl 12.00 – 14.00.

Dette er en prøveordning, og du vil få utdelt et bestillingsskjema hvor du må svare på noen enkle spørsmål rundt praktisering av tilbudet.

Du vil få spørsmål om når du ønsker ekstra middagslevering, og om spisevennen din har noen allergier som vi må ta hensyn til. Vi må også vite om du ønsker middagen levert hjem eller om du ønsker å spise ved Kvinesdal omsorgssenter.

Ordningen starter opp i uke 32, men vi vil levere ut informasjon og bestillingsskjemaer til hver enkelt mottaker av middag i løpet av sommeren.

I høst kan du bestille ekstra middag 4 ganger, og du kan allerede begynne å bestille datoer så snart du får utdelt informasjon og bestillingsskjemaer. Utfylt bestillingsskjema gis til den som leverer middagen hjem til deg.

For at kjøkkenet skal ha nok råvarer tilgjengelig må de ha inn bestillingen minst 1 uke før du ønsker ekstra middag til en spisevenn.

Obs at du må bestille ekstra middag på dager der du fra før har fast levering av middag.

Vi håper dette blir et positivt tilskudd i hverdagen.