Ordfører Per Sverre Kvinlaug hadde gleden av å klippe snora og formelt åpne Vitensenteret Sørlandet sin nye avdeling i Kvinesdal den 13. januar. Ordførere fra Listerkommunen og gode Vitensentervenner var tilstede for å markere åpningen. Det var VitenShow med smell og det var legofest for store og små åpningshelgen. Åpningshelgen trakk fulle hus med besøkende fra hele regionen!

Vitensenteret har nå midlertidige lokaler midt i Liknes sentrum (2. etg. Apotekbygget). Nytt bygg venter der fremme!

Vitensenteret Sørlandet har tre avdelinger: Arendal, Kristiansand og nå Kvinesdal som skal dekke hele Listerregionen. To dyktige formidlere, Joakim Svindland og Kjetil Viken, samt tre VitenLoser er ansatt på Vitensenteret Sørlandet sin avdeling i Kvinesdal. Du kan lese mer om hva som tilbys her: https://vitensor.no/nytt-senter-i-kvinesdal/ Ønsker du mer informasjon om hva et Vitensenter er se: https://www.vitensenter.no/

En viktig milepæl er nådd og det er en gledens dag sier ordfører Per Sverre Kvinlaug, leder av Vitensenteret Sørlandet Kine Wangerud og næringssjef Liv Øyulvstad. Satsingen er viktig både for barn og unge i Kvinesdal og Listerregionen, for næringslivet med tanke på fremtidig rekruttering av arbeidskraft, og det er viktig med tanke på å trekke flere besøkende til Kvinesdal og regionen.