Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Vaksineoppdatering

Nå kan alle som ønsker koronavaksine og ikke har fått innkalling til dose 1 enda, ta kontakt med koronatelefonen

Vaksinering i Kvinesdal

Oppdatert informasjon om testing for Covid-19

Mandag, onsdag og torsdag testes det kl. 09.00 og 13.00

Tirsdag testes det kun kl. 09.00, på grunn av vaksinering

Fredag testes det kl. 09.00 og 12.00.

Tester du deg kl 09.00 har du som regel svar samme kveld, da testene blir hentet ca kl 10.00
Tester du deg kl 13.00 blir testene sendt dagen etterpå.
Alle test svar er avhengig av laboratoriene sin kapasitet.

Testing

Bolyst Kvinesdal

Har du lyst å være med å si noe om bolyst i Kvinesdal kommune? Nå har du sjansen!

Bolyst

En ny smittet fredag

En person har testet positivt på koronaviruset i Kvinesdal i dag. Personen var i karantene. Tilfellet var forventet og vil ikke medføre smittesporing med søk etter flere smittede, opplyser fungerende ordfører Malin Stokkeland.

Korona virus

Ordføreren orienterer uke 27

Det er stadig flere som tar kontakt for å få koronatest/attest i forbindelse med fritidsreiser, for eksempel til utlandet. Hverken kommunens teststasjon eller Kvinesdal legesenter har kapasitet til å utføre dette og de som ønsker test for å kunne dra på fritidsreiser må ordne dette hos private aktører. Kommunens teststasjon må bruke kapasiteten til testing av de som er syke og i forbindelse med smittesporing.

Fungerende ordfører Malin Stokkeland

Stemme fra utlandet

Det er mulig å stemme fra utlandet, Svalbard og Jan Mayen fra 1. juli.

Stemme fra utlandet

Sommer i BUA

Neste uke starter SOMMER I BUA aktivitetene!
Tirsdag er det for de mellom 10-12 år, Onsdag 12-14 år og Torsdag 14-16 år. Først ut er vann- og friluftsaktiviteter! Camp ved Kvina, SUP brett, badminton, bading og mye mer. For mer informasjon og påmelding klikk her.
Barn i hengekøye
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |