Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Strømstøtte til private husholdninger

Kommunestyret har i K-sak 23/22 den 18. mai 2022 vedtatt å gi strømstøtte til private husholdninger. Det er satt av inntil kr. 7 000 000 til dette formålet.

IMG_15611[1]

Gratulerer med dagen!

Vi ønsker alle en fin feiring av nasjonaldagen.
Her er årets 17. mai program. Det er laget egne program for Feda, Fjotland og Liknes.

Flagg

17. mai program

Flagg

Månedens trafikksikkerhetsplakat

Kvinesdal kommune er en av seks kommuner i Agder som gjennom Trygg Trafikk er godkjent som en Trafikksikker kommune. Å bli godkjent betyr ikke at det ikke skjer trafikkulykker, men godkjenningen er et kvalitetsstempel for godt, målbevisst og helhetlig arbeid med trafikksikkerhet.
Som innbygger i kommunen kan alle bidra for en bedre trafikksikkerhet!
Her er månedens trafikksikkerplakat:
Bakoverlent til minst 4 år

Heimevernet holder storøvelse i Agder denne uken

21. - 29. april vil Agder og Rogaland heimevernsdistrikt 08 gjennomføre årets hovedaktivitet i Kristiansandsområdet.
Øvelsen samler militære og sivile kapasiteter som gir trygghet til samfunnet, med heimevernet som den største aktøren.

Heimevernsoldater i aksjon