Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Informasjonsside om koronavirus:

Det kommer mye informasjon i disse dager og vi har derfor laget en egen informasjonsside om koronavirus. Her finner du informasjon fra kriseledelse, legevakt, legesenter og folkehelseinstituttet. Siden finner du her: 

Les mer

Nyhetsarkiv

Bading frarådes i deler av Litleåna

Grunnet brudd på avløpsledning, så går pumpestasjonen ved Sarons Dal midlertidig i overløp.
Dette medfører en usikkerhet med badevannskvalitet i elven. Det frarådes derfor å bade i Litleåna mellom Sarons Dal og samløpet med Kvina, frem til avløpsledningen er reparert.

krågehølen

Ny krisepakke for frivilligheten 

En ny koronakrisepakke for frivillige lag og organisasjoner er klar. Formålet med ordningen er å kompensere frivillige organisasjoner som har betydelig inntektstap fra arrangementer eller annen spesifisert aktivitet, som følge av pålegg eller råd gitt av staten i forbindelse med COVID-19-utbruddet.   

Momskompensasjon

Informasjonsside om koronavirus

Det kommer mye informasjon i disse dager og vi har derfor laget en egen informasjonsside om koronavirus. Her finner du informasjon fra kriseledelse, legevakt, legesenter og folkehelseinstituttet. Siden finner du her: 

korona virus

Bare du kan si ja til endringer

​«Bare Du» er en kampanje og kommunikasjonssatsing fra Helsedirektoratet som omhandler fysisk aktivitet, psykisk helse, kosthold, tobakk, alkohol og søvn.

bare du kan si ja til endringer

Fare ved bading i regulerte vassdrag

Kombinasjonen av mye snø i fjellet, varme og rask snøsmelting, gjør at Agder Energi Vannkraft skjerper sikkerheten rundt regulerte vassdrag. Bading og soling på feil steder kan være forbundet med stor fare.

fare vassdrag

Bøkkerbua åpnet for sommersesongen

Gard Emil Søstrand og Nicolas Hunsbedt er klar til å ta imot besøk.

Idag 29.juni åpnet Bøkkerbua for sommersesongen. Vi har åpent man-fredag kl.10.00-16.00 frem til 7.august. Her produseres og selges diverse bøkkerprodukter. 

Gratis inngang!
Velkommen innom. 

Bøkkerbua

Godt jobba Agder!

Takk til alle dere som har tatt ansvar i en krevende tid!
Kampen er ikke ferdig, men stillingen ved pause er Agder - Korona 1-0.

Klikk på bilde for å se filmen

Fylkesordfører

Se filmen her.

agder korona
1 | 2 | 3 | 4