Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Informasjonsside om koronavirus:

Det kommer mye informasjon i disse dager og vi har derfor laget en egen informasjonsside om koronavirus. Her finner du informasjon fra kriseledelse, legevakt, legesenter og folkehelseinstituttet. Siden finner du her:

Informasjonsside om koronavirus

korona virus

Viktig melding fra NAV Lister

Etter sentrale instrukser jobber de fleste ansatte ved NAV kontorene i Lister hjemmefra. Alle ansatte har mobile løsninger og vil kunne jobbe hjemmefra. All møtevirksomhet som ikke er strengt tatt nødvendig blir avlyst fra og med i dag. Instruksen gjelder foreløpig for 12.03- 15.04, men vi vurderer situasjonen fortløpende. Kontorene i Lister har vanlige åpningstider for drop in- men vi anmoder om at folk henvender seg via www.nav.no eller til telefon 55 55 33 33.

nav logo

Status tiltak koronavirus 12.03.20

Helsedirektoratet har vedtatt omfattende tiltak for å hindre spredning av Covid-19 og for å bidra til å opprettholde nødvendige helse- og omsorgstjenester.

Håndvask liggende

Status koronavirus 11.03.20

Kvinesdal kommune har per i dag ingen påviste tilfeller med koronavirus. Kommunen følger anbefalinger fra FHI om hvem som skal testes for smitte.

vaner som forebygger

Informasjon om koronaviruset

Kriseledelsen i Kvinesdal kommune har i ettermiddag hatt møte vedrørende situasjonen knyttet til Korona-viruset.
Kommunen iverksetter tiltak for å forhindre smittespredning etter «føre var-prinsippet».

korona virus

Vaner som forebygger smitte

Når du gjennomfører god hoste-og håndhygiene er du med på forebygge smitte, inkludert infeksjoner med koronavirus. Beskytt deg selv og andre.

vaner som forebygger
1 | 2