Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Trygg sammen konferanse

I forrige uke var ledere, politikere, innbyggere og fagpersonell samlet på konferansen «Trygg sammen – På vei mot helthetlig innsats mot vold og overgrep mot barn og unge» i Kristiansand.

Styrere og virkesomhetsleder på trygg sammen konferanse

Invitasjon til Næringslivsamling

Den 4. mars inviterer Kvinesdal kommune næringslivet i Kvinesdal og Kvinesdal formannskap til samling i forbindelse med revidering av strategisk næringsplan.
Sted: Utsikten Hotell Kvinesdal
Tid: kl. 18.00 - 21.00.

Invitasjon til næringslivsamling 4. mars kl. 18-21 på Utsikten hotell Kvinesdal

Kommunestyremøte 14.02.24

Du kan følge dagens kommunestyremøte live fra kl. 18.30.

logo Kvinesdal kommune - vakker vennlig vågal

Utførelse av brannsikringstiltak ved Kvinesdal omsorgssenter

Kvinesdal kommune er ansvarlig for tilfredsstillende brannsikkerhet i omsorgssenter og serviceboligene i kommunen. Det utføres flere bygningsmessige tiltak for å øke sikkerheten, hvor hovedtiltaket er installasjon av sprinkleranlegg.

Arbeidene starter nå og antas å være avsluttet i slutten av september 2024. Det vil i perioder kunne bli noe støy i forbindelse med arbeidene, men vi vil forsøke å redusere ulemper knyttet til dette i størst mulig grad. Vi håper på forståelse og samarbeid i forbindelse med arbeidene som utføres.

Månedens trafikksikkerhetsplakat

Kvinesdal kommune er gjennom Trygg Trafikk godkjent som en Trafikksikker kommune. Å bli godkjent betyr ikke at det ikke skjer trafikkulykker, men godkjenningen er et kvalitetsstempel for godt, målbevisst og helhetlig arbeid med trafikksikkerhet.
Som innbygger i kommunen kan alle bidra for en bedre trafikksikkerhet!
Her er månedens trafikksikkerhetsplakat:
TSK-Februar-Widescreen-1920x1080-2

Kokevarsel Storekvina oppheves

Kommunen har fått svar på vannprøvene som viser at det nå er helt trygt å drikke vannet fra det kommunale vannverket på Storekvina.
Kokevarsel som tidligere er utsendt oppheves derfor. Det er ikke lengre nødvendig å koke vannet. Som et forebyggende tiltak vil vannet fortsatt bli kloret i en periode.
Abonnentene er varslet via SMS.

6632390_4855272