Andre deltakere fra Agder var Businessregion Kristiansand, UIA/Norce, Otechos, Å Energi, Oxidane, Greenstat, Agder H2 Nettverk og Agder fylkeskommune. Fylkeskommunens satsing «Invest in Agder» dekket stand-leie på den norske paviljongen, som huset blant annet Equinor, Yara, Horisont Energi og Hydrogen Pro. Kvinesdal kommune v/prosjektleder industriutvikling Lervika informerte om hydrogen- og ammoniakkprosjektene m.m. i Kvinesdal sammen med representanter fra Å Energi.

Ved siden av å vise frem hva Agder har å by på knyttet til verdikjedene innen hydrogen og ammoniakk var EUs hydrogenuke en fin anledning til å lære mer om hva som skjer i Europa innen produksjon, infrastruktur, importhavner som Rotterdam og Antwerpen, teknologiutvikling, bruk av hydrogen og fornybar energi. Også land utenfor EU som Sør-Afrika, Brasil og Japan hadde store stander i Brussel.

De planlagte hydrogen- og ammoniakkprosjektene i Kvinesdal er meget store sammenlignet med mange andre prosjekter i Europa og resten av verden. Mange av hydrogenprosjektene i Brasil og Sør-Afrika henter energi fra sol- og vindkraft, mens prosjektene i Kvinesdal utmerker seg med nærhet til store vannkraftanlegg. Tilgangen til et sterkt kraftknutepunkt og sentralnettet gjør Kvinesdal til et unikt sted for hydrogen- og ammoniakkproduksjon.