Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ordføreren orienterer

Ordføreren orienterer uke 27

Det er stadig flere som tar kontakt for å få koronatest/attest i forbindelse med fritidsreiser, for eksempel til utlandet. Hverken kommunens teststasjon eller Kvinesdal legesenter har kapasitet til å utføre dette og de som ønsker test for å kunne dra på fritidsreiser må ordne dette hos private aktører. Kommunens teststasjon må bruke kapasiteten til testing av de som er syke og i forbindelse med smittesporing.

Fungerende ordfører Malin Stokkeland

Ordføreren orienterer uke 25

Som følge av smitteutbruddet i Kvinesdal har vi i dag testet 110 personer. Vi forventer svar på disse testene i løpet av kvelden. Situasjonen i kommunen vurderes forløpende etter resultatet på prøvesvarene.

Koronatelefonen er åpen i helga fra kl. 12.00 – 14.00.

Vi minner innbyggerne om å følge de basale smitteverntiltakene: Holde avstand, vaske hender og bestille testing hvis man blir syk.

Husk fortsatt 1 meter

Ordføreren orienterer uke 21

Regjeringen gikk til andre trinn i gjenåpningsplanen fra midnatt, natt til i dag 27. mai. Det betyr blant annet at flere enn i dag kan samles, og det frarådes ikke lenger å reise innenlands. Kriseledelsen har på bakgrunn av dette kommet frem til at følgende lokale tiltak gjøres gjeldene:

Nasjonale tiltak fra 27.05.21
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6