Status vaksinering

Det er til nå vaksinert 73 personer i Kvinesdal kommune.
I denne uken ble 18 personer vaksinert på Fjotland omsorgssenter. Alle som ønsker vaksinen på sykehjem i Kvinesdal er nå vaksinert med første dose.

I neste uke er det forventet at vi får 60 vaksinedoser. 24 av disse skal settes som andre dose til de som ble vaksinert i uke 1. Vi starter også vaksinering av innbyggere over 85 år. De som skal få doser i neste uke er kontaktet.

Kvinabadet

Kvinabadet åpnes for publikumsbading forbeholdt Kvinesdals innbyggere fra i morgen 22. januar.
Det er en maksgrense på 50 personer inkludert barn inne i anlegget samtidig.

Alkoholservering

Kvinesdal kommune følger de nasjonale retningslinjene og det er åpnet for at kommuner med lavt smittetrykk skal kunne tillate alkoholservering i forbindelse med matservering. 

Fra midnatt natt til fredag 22.januar åpnes det for alkoholservering i forbindelse med matservering. Dermed gjelder samme regler som var gjeldende før skjenkestoppen ble innført 4. januar. Det vil si at det blir skjenkestopp ved midnatt, og at gjester ikke kan slippes inn etter kl. 22.00. Alkoholservering kan kun skje i sammenheng med matservering.
Alle gjester må registrere seg som gjest når de går inn et sted, holde avstand, vaske hender og holde seg hjemme ved sykdom.