• Hjem
  • Nyheter

TV-Aksjonen: Vil du bli bøssebærer eller rodeleder?

«MINDRE ALENE SAMMEN»Bilde av Bli bøssebærer

Årets TV-aksjon arrangeres søndag 21. oktober og går i år til Kirkens Bymisjons arbeid med å skape et varmere samfunn. I et samfunn hvor forskjellene mellom oss øker ønsker Kirkens Bymisjon å åpne flere dører og legge til rette for nye møter mellom mennesker. Et møte kan endre et liv. Flere kan endre et helt samfunn.

Har du lyst til å bidra til at Kirkens Bymisjon får en god aksjon i år? Vi trenger fortsatt flere bøssebærere her i Kvinesdal. Vi har to områder som står helt uten bøssebærere, det er området «Fra Lervika til Farmonen» og området «Austerdalen». Er du/dere privatpersoner eller lag/forening som kan tenke dere å hjelpe til med å dekke opp dette området eller ønsker å bidra på annen måte, så ta kontakt!

Vi trenger også privatpersoner og lag/foreninger som kan tenke seg å være rodeledere. En rodeleder administrerer de ulike rutene i et område.

Klikk på lenken for å melde deg som bøssebærer, eller ta direkte kontakt med koordinator for TV-aksjonen på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Les mer om TV-aksjonen og meld deg som bøssebærer her: www.blimed.no/

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse: