Invitasjon Barneidrettsskolen 2018-2019

Bilde av lekende barn
Barneidrettsskolen er et tilbud til elever som går i 2. og 3.klasse. Et av målene med barneidrettsskolen er at deltakerne skal få prøve seg i ulike typer idrett, uten å måtte melde seg inn i den enkelte klubb/idrettslag.

I Kvinesdal har vi i flere år hatt et slikt tilbud, og vi kommer til å tilby dette i år også. Som deltaker i barneidrettsskolen vil du få mulighet til å prøve 7 forskjellige idretter.

Disse er håndball, turn, fotball, svømming, ski, karate og klatring. Det blir 3 ganger med hver idrett unntatt ski med 2 ganger.

Barneidrettsskolen vil starte opp etter høstferien og vil holde på frem mot påske. Etter at siste idrett er ferdig vil det bli en avslutningsfest.

• Barneidrettsskolen har plass til 50 deltakere. De vil bli delt i 2 eller 3 grupper avhengig av idrett, og etter alder/bosted.
  • Barneidrettsskolen vil bli avviklet på onsdager, en gruppe fra 16.30-17.30 og en gruppe fra 17.30-18.30.
  • Deltakeravgift er kr.350,-. Dette inkluderer t-skjorte, instruksjon og avslutningsfest. Dersom det er søsken som melder seg på vil den ene få 50% rabatt.
  • De som får plass vil få tilsendt faktura etter at påmelding er mottatt.
  • Gruppeinndeling og detaljert terminliste med kontaktpersoner vil bli sendt ut etter påmelding.

De som ønsker plass kan registrere seg ved å sende navn, adresse, navn på foresatt, telefonnr og barnets fødselsår på e-post her: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ved spørsmål kan dere kontakte oss på tlf.38 35 77 00.

De første som melder seg på får plass. Siste frist for påmelding er 28.september.

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse: