Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
18. juni:

Informasjonsside om koronavirus

Det kommer mye informasjon i disse dager og vi har derfor laget en egen informasjonsside om koronavi... Les mer

Nyhetssaker

Ordføreren orienterer 19.01.21

I går kom regjeringen med oppdaterte smitteverntiltak. I tråd med de nasjonale reglene og anbefalingene, har vi vurdert hvilke konsekvenser det vil ha for vår kommune. 

De oppdaterte nasjonale tiltakene kan du lese her.

Som følge av de nye tiltakene vil følgende gjelde i Kvinesdal fra den 20.01.21 og inntil videre:

Nasjonale tiltak fra 20.01.21

Ingen lokale smittetilfeller

I natt meldte FHIs Meldesystem for smittsomme sykdommer (MSIS) at det er registrert et nytt smittetilfelle i Kvinesdal.

I løpet av dagen er dette tilfelle fjernet fra Kvinesdal, noe som kan tyde på at det er snakk om en feilregistrering.

Korona virus

Ordføreren orienterer uke 1

I går kom regjeringen med mange nye smitteverntiltak. I tråd med de nasjonale reglene og anbefalingene, har vi i kriseledelsen sett på hvilke konsekvenser det vil ha for vår kommune.

Per Sverre Kvinlaug

Covid-19 påvist hos nærkontakt

Det ble i går kveld påvist covid-19 hos en av nærkontaktene i Kvinesdal. Personen var allerede i karantene, smittesporing er avsluttet og det er ingen nye nærkontakter. 3 personer er i karantene og 2 personer er isolasjon, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Korona virus

Status nærkontakter

I forbindelse med det påviste tilfellet av covid-19 i Kvinesdal i går, var fire av nærkontaktene bosatt i Kvinesdal. Vi har nå fått informasjon om at ingen av disse nærkontaktene er smittet, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.
Vi har ikke nå den hele oversikten over de to andre nærkontaktene som ikke er bosatt i Kvinesdal, men den ene av dem er fra en annen kommune i Lister, og vedkommende har fått ikke påvist på prøven. Den siste nærkontakten er tilhørende på Østlandet og vi kjenner ikke til dette prøveresultatet, legger ordføreren til.

Korona virus

Påvist tilfelle av covid-19

Det ble i går kveld påvist et tilfelle av covid-19 i Kvinesdal. Alle nærkontakter er testet og satt i karantene. Vi forventer svar på prøvene i løpet av helgen, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Korona virus

Påvist tilfelle av covid-19

Det er i dag påvist covid-19 hos en av nærkontaktene i Kvinesdal. Personen var allerede i karantene, smittesporing er avsluttet og det er ingen nye nærkontakter, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Korona virus

Oppdatering på koronasituasjonen

Det er i dag testet 16 personer, og det er 3 personer i karantene. Vi venter på testsvar på nærkontakter og forventer at vi får svar på disse i morgen, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Testing