Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
18. juni:

Informasjonsside om koronavirus

Det kommer mye informasjon i disse dager og vi har derfor laget en egen informasjonsside om koronavi... Les mer

Nyhetssaker

Nytt påvist tilfelle av covid-19 hos nærkontakt

Det er i dag påvist covid-19 hos en av nærkontaktene i tilknytning til Kvinesdal VGS. Personen var allerede i karantene og smittesporingen er avsluttet. Det er nå 3 personer i isolasjon i Kvinesdal, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Korona virus

Påvist tilfelle av covid-19 hos nærkontakt

Det er i dag påvist covid-19 hos en av nærkontaktene i Kvinesdal. Personen var allerede i karantene og smittesporingen er avsluttet. Det er nå 18 personer i karantene og 2 personer i isolasjon i Kvinesdal, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Korona virus

Lokalt smittetilfelle

Det er i kveld påvist covid-19 hos en av nærkontaktene på Kvinesdal VGS som er bosatt i Kvinesdal. Personen var allerede i karantene og smittesporing har avdekket en nærkontakt. Det er nå 10 personer i karantene og 1 person i isolasjon i Kvinesdal. Vi har ikke mottatt svar på alle nærkontaktenes tester enda, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Korona virus

Ordføreren orienterer uke 17

Vi ser at det er smitte i flere av våre nabokommuner og vi oppfordrer igjen Kvinesdals innbyggere til å vise varsomhet, holde avstand, unngå unødvendig reising mellom kommunene og følge de nasjonale anbefalingene.

Nasjonale tiltak fra 16.04.21

Nærkontakter i Kvinesdal som følge av smitteutbrudd i annen kommune

Som følge av en positiv test på en elev på Kvinesdal VGS, er 5 elever og lærere nærkontakter i karantene. Disse 5 vil bli testet i morgen tidlig. Det er i tillegg flere elever og lærere som er i nærkontakt karantene, men de er hjemmehørende i andre kommuner og blir fulgt opp av smittesporingsteam i sin hjemkommune. Eleven som testet positivt er hjemmehørende Farsund.
De 5 nærkontaktene har 15 personer som er satt i hustandskarantene, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.
Bussruter der passasjerer må teste seg

Status vaksinering og nærkontakter

Vi har per i dag fem nærkontakter i karantene i forbindelse med smitteutbrudd i andre kommuner. Vi har mottatt testsvar på første prøve og alle er negative.

Frivillige hjelper til ved koronavaksinasjon

Ordføreren orienterer uke 16

Vi ser at det er økende smittesituasjoner i noen av våre nabokommuner, i den forbindelse oppfordres Kvinesdals innbyggere til å følge de nasjonale anbefalingene og unngå unødvendig reising mellom kommunene.

Nasjonale tiltak fra 16.04.21

Ordføreren orienterer uke 15

Regjeringen presenterte på tirsdag nye nasjonale tiltak som trer i kraft natt til fredag 16.04.21. Dette gjør at vi kan åpne opp flere av våre lokale tjenester igjen.

Kvinabadet

Nytt registrert smittetilfelle

Ifølge FHIs Meldesystem for smittsomme sykdommer (MSIS) er det registrert et nytt smittetilfelle i Kvinesdal i går. Vedkommende har bostedsadresse i Kvinesdal, men oppholder seg og følges opp i en annen kommune, opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Korona virus