Artikler og kategorier
Nettlenker

Tjenester fra A til Å

Publisert . Sist endret . i kategorien Tjenester

Her finner du en oversikt over tjenester og service som ytes av Mandal kommune og andre offentlige etater. Du vil finne informasjon om hva tjenesten omfatter, målgruppe, vilkår, lovgivning, søknadsprosedyrer og ytterligere informasjon om tjenesten.

Tjenestene vil være samlet i temaer, i tråd med informasjonsstrukturen for offentlige tjenester (LOS). Under hvert tema finner du de sentrale tjenestene innenfor temaet, relaterte tjenester og link til de som er ansvarlig for tjenesten.

Dersom du ikke finner det du søker, ta kontakt med Servicekontoret på tlf. 38 35 77 00

Klagemulighet:

Du kan klage på kommunale tjenester som du ikke er fornøyd med. Klagen blir registrert og sendt videre til den som er ansvarlig for tjenesten. Her finner du klageskjema