Artikler og kategorier
Tjenestebeskrivelser
Søk - Kontakter
Skjema og dokumenter
Nettlenker
Kalender

Påmelding: UKM-Summercamp 2017

Publisert . Sist endret . i kategorien Kultur, idrett og fritid nyheter

ukmsummercampny

                         

UKM Kvinesdal arrangerer tre dager med workshops til ungdom som interesserer seg for sang, film eller lyd&lys setting. Man kan melde seg på i en av disse kategoriene.

Fra 28-30 juni får hver gruppe et prosjekt/oppgave som de skal jobbe med og avslutningsvis så holder vi en mini-konsert for foreldre/foresatte hvor vi viser frem hva som har blitt jobbet med!

Opplegg vil variere litt ut fra kategori, så mer informasjon blir videresendt til påmeldte.

200,- per påmeldt, mat inkludert. Betaling skjer ved oppmøte.

Informasjon om ledere:

Irene G. Sandtorv har hele livet drevet med sang og musikk, hun har blitt brukt som solist til både band, storband og korps. Hun har i flere år vært dirigent for koret ”Shimmer” som på kort tid har gjort seg bemerket og samarbeidet med flere nasjonale artister. Hun er snart ferdig utdannet sangpedagog ved Complete Vocal Institute i København.

Ole Hansen har jobbet med lyd i 25 år, med noen av Norges fremste artister. Han er godt etablert i vår region har tidligere styrt lyd/lys på UKM i Kvinesdal flere ganger.

Per Gunnar Økland er en «up and coming» filmskaper, og jobber med å skape visuelt sterke filmer med gode historier. Du vil få et innblikk i den kreative arbeidsprosessen, samt være med å filme innhold under de tre dagene.