Artikler og kategorier
Nettlenker

Verdensdagen for psykisk helse 2017

Publisert . Sist endret . i kategorien Helse nyheter

Verdensdagen for Psykisk Helse11. oktober 2017 kl. 09.45 ønskes alle velkommen til markeringen av Verdensdagen for psykisk helse på Kvinesdalhallen. Tema i år er: Noe å glede seg over.

Ordfører2015 2019 PerSverreKvinlaug09.45: Åpning v/Ordfører Per Sverre Kvinlaug

09.55: Diktlesing v/ Elise Kristine Teie-Høyland

Adil Khan Verdensdagen psykisk helse2017

10.00: Foredrag v/Adil Khan
Adils foredrag handler om motgang, tilhørighet, mestring, selvverd, mot og kjærlighet. Kan man snu motgang i sitt liv om til en styrke? Adil forteller hvor viktig tilhørighet og sårbarhet er for den psykiske helse.

11.30: Lunsj

Tonna Brix Verdensdagen for psykisk helse 2017

12.00: Foredrag v/Tonna Brix
Kenneth Holt og Hakan Pandul deler egne erfaringer for å bryte tabuet rundt å være offer for vold/psykisk vold i nære relasjoner, gi håp ved å vise at det finnes en vei ut, og gi konkrete råd om hva man kan gjøre og hvor man kan henvende seg.

13.30: Avslutning v/ Ordfører Per Sverre Kvinlaug

Arrangementet støttes av Kvinesdal Sanitetsforening, Rema 1000, Kvinesdal Sparebank og Kvinesdal kommune.