Artikler og kategorier
Nettlenker

Fagsamling på Rådhuset 24.09.2015

Publisert . Sist endret . i kategorien Barn og familie nyheter

Foredragsholder Einar Skarpeid, fagsamling 24092015Fagsamlingen hadde  fokus på vold i nære relasjoner. Kvinesdal kommune har stor fokus på å øke kompetansen innen området vold i nære relasjoner. Torsdag 24.9.15 klarte man å få sterke ressurspersoner til Kvinesdal for å dele av sin kompetanse.

Lærerik fagdag for barnehageansatte i Kvinesdal

Publisert . Sist endret . i kategorien Barn og familie nyheter

PålRoland foredragsholder 14.08.2015. Foto: Kvinesdal kommunePål Roland er førstelektor og doktorgradsstipendiat ved Senter for atferdsforskning, Universitet i Stavanger. Han har bred erfaring innen arbeid med elever i kategorien omfattende atferdsvansker. Arbeidsfelt er problematferd, klasseledelse, organisasjonsutvikling og implementering. Pål Roland er faglig ansvarlig for kompetanseløftet Være sammen, og er en svært ettertraktet foredragsholder.