Artikler og kategorier
Tjenestebeskrivelser
Søk - Kontakter
Skjema og dokumenter
Nettlenker
Kalender

VARSEL ANGÅENDE VANNSPYLING PÅ FEDA

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

VannkranDette er en melding fra Kvinesdal kommune.
Vi melder om spyling av hovedvannledninger, i ditt område, torsdag den 19.april, på dagtid. Tiltaket skal sikre vannkvaliteten. Når spylingen pågår, kan vanntrykket bli dårligere, og noen abonnenter kan bli helt uten vann. Noe misfarget vann må påregnes, også etter at arbeidene er avsluttet. Det anbefales da å tappe vann fra første tappested etter hovedkran, inntil vannet er klart.

For mer info, ta kontakt med: Jan Harald 916 13 001

Innskriving av nye elever skoleåret 2018/19

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

Torsdag 19.april 2018, kl. 12.00, blir det innskriving av nye 1.klassinger ved følgende skole i Kvinesdal kommune: Kvinlog skule
Fredag 20.april 2018, kl. 12.00, blir det innskriving av nye 1.klassinger ved følgende skoler i Kvinesdal kommune: Austerdalen skole, Vesterdalen skole, Feda skole og Liknes skole

Oppmåling i Kvina og Litlåna - informasjon til grunneiere

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

Planlegging av flomsikringsarbeid i sentrum er nå i oppstartsfasen. I første omgang skal det nå gjøres registreringer for å få en oversikt over bunnforholdene i Kvina og Litleåna. I den forbindelse har NVE engasjert Landmåler Sør AS til oppmåling av tverrprofiler i Kvina og Litlåna. Det er en omfattende jobb og utstrekning er fra Eramet AS opp til Gullestadneset i Kvina, og opp til Hetleskei i Litleåna. Gjennomføringsperiode er fra nå og ut til midten av mai

Det er primært areal under vann som skal måles opp, men elvekantene måles også opp slik at det blir en god sammenkopling med den høydemodellen som ligger på terrenget. Det er aktuelt å etablere noen fastmerker for å gjennomføre oppmålingen. Kontaktperson i Landmåler Sør AS er Torgeir Erdvig, tlf 91564016.

Ta hensyn til villreinen i påskefjellet

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

reinVi ber alle skiturister i påskefjellet om å ta hensyn til villreinen og unngå unødig forstyrrelser av drektige simler. 

Snøkledde påskefjell er en forlokkende arena for mange nordmenn, og snart fylles fjellene våre av sol- og snøhungrige nordboere. Men det er viktig å huske at vi kun er gjester der, og å vise hensyn til de fastboende.

Villreinen er vanligvis svært sårbar for menneskelige forstyrrelser på denne tiden. Den har all grunn til å frykte oss, og også fredelige turgåere vil kunne utløse panikk og flukt hos dyra.

Trym er innbygger nummer 6000

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

6000

 

I forkant av formannskapet i dag ble innbygger nummer 6000 markert. 

Han heter Trym Bakken Eftestøl og er 4 måneder gammel.

Både mamma Ann-Synøve Bakken Eftestøl, pappa Martin Eftestøl og søsknene Torleiv og Tomine var til stede på markeringen sammen med formannskapets medlemmer.

Jubilanten fikk blomster, kake og en sjekk på 6000 kr.