Artikler og kategorier
Søk - Kontakter
Skjema og dokumenter
Nettlenker

Sommervikarer 2018 (ID 1146)

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

Søknadsfrist: 15.02.18

SOMMERVIKARER 2018 (ID 1146)

Vi søker nå etter sommervikarer til helse og omsorgstjenestene for sommeren 2018.

Omsorgstjenestene er inndelt i fire enheter:

Kvinesdal bo og dagsenter, et livsgledesykehjem som består av bofellesskap for personer med demens, langtidsavd, dagsenter for hjemmeboende personer med demens, og kjøkken.
Kontaktpersoner er avdelingsleder på ønsket avdeling.
Langtidsavdeling: Alfred Larsen
BO-avd: Kirsti Lie Carlsen
Kjøkken: Merete Grøtteland
Dagsenter for hjemmeboende: Siv Galdal Olsen
Vikarsentralen: Nina-Iren Sindland
Felles telefon nr. er 38357600

Åpen omsorg og rehabilitering som består av hjemmetjenesten (hjemmesykepleie og hjemmehjelp), Feda og Fjotland omsorgssenter, rehabiliteringsavdeling og nattjeneste til barn.
Kontaktpersoner er avdelingsleder på ønsket avdeling:
Hjemmetjenesten: Miriam Næset, tlf. 38357600
Fjotland: Vivian Kvinlaug, tlf. 38354187
Feda: Randi Nielsen, tlf. 38350699
Rehab.avd: May Linda Tesaker, tlf. 38357600.
Vikarsentralen: Karen Marie Hompland, 38357600.

Boligbaserte tjenester yter tjenester i form av bistand og opplæring til personer over 18 år med fysiske og/eller kognitive funksjonsnedsettelser, samt avlastning for barn. Kontaktperson Hildegunn Wikøren kan nåes på tlf. 38357600.

Enhet for Levekår, herunder Åmot Bofellesskap
«Åmot bofellesskap er døgnbemannet og yter tjenester til personer med rus/psykiske lidelser»
Kontaktperson: Terese Vidringstad, tlf. 38351590

Det er behov for:
Sykepleiere
Vernepleiere
Miljøterapeuter
Helsefagarbeidere
Kokk
Assistenter
Studenter

Utdannet helsepersonell og annet fagutdannede prioriteres først.

I søknadsskjemaet finnes det et merknadsfelt, her MÅ en oppgi:
Politiattest påkrevd ved lov 1.1.17
- ønsket arbeidssted
- ønsket stillingsstørrelse
-medisin kurs da dette er påkrevd i noen avdelinger

For hjemmesykepleien, hjemmehjelpen, Åmot bofellesskap og boligbaserte tjenester må søker ha sertifikat for personbil. Som hjemmehjelp må en disponere privat bil.
Kjøregodtgjørelse ytes etter off. regulativ.
Må beherske Norsk skriftlig og muntlig.
For søkere til Åmot Bofellesskap er det ønskelig med erfaring fra psykisk helsearbeid.

Vi ønsker at alle benytter elektronisk søknadsskjema til stillinger i Kvinesdal Kommune.
Vikarer som allerede er knyttet opp mot ett arbeidssted som tilkallingsvikar trenger ikke å søke, men tar kontakt med aktuell leder.

Ansettelse skjer på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, regler og tariffavtaler. Medlemskap i KLP med 2% pensjonsinnskudd.

Søkere oppfordres til å søke på vårt elektroniske søknadsskjema
Evt. kan søknad sendes Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal.

Søknadsfrist: 15.02.18

Det er mulig å søke stilling som sommervikar etter denne datoen, men de som har søkt innen fristen vil bli prioritert.

NB!
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen.
Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentleglova.