Fysioterapi

Hva gjør vi?

Fysioterapitjenesten driver helsefremmende og forebyggende arbeid, behandling av sykdom, skade eller lyte, habilitering og rehabilitering for personer i alle aldersgrupper. Fysioterapeuter foretar vurdering av hvilke muligheter pasienter har til å bli bedre med behandling og trening, og foreslår og gjennomfører behandlingsopplegg i samarbeid med pasienten og andre. En viktig del av fysioterapeuters arbeid er informasjon og veiledning.

Kommunale fysioterapeuter

Kommunefysioterapeutene har som primæroppgave å fange opp de behov som ikke kan løses ved vanlig instituttbehandling. Dette gjelder barn (0-18 år) på helsestasjon, barnehage og skole, og brukere på Kvinesdal bo og rehabilitering. Kommunefysioterapien tilbyr også hjelp til rehabilitering av hjemmeboende som ikke har mulighet til å komme seg til institutt.

Fysioterapeut for voksne: 417 08 019 / 917 94 876
Fysioterapeut for barn: 903 62 944

Privatpraktiserende fysioteraputer:

Marit Vindheim. Kvinesdal Fysikalske Institutt på Åmot tlf: 38 35 01 29
Arvid Egeland. Liknes Fysioterapi på Åmot tlf. 38 35 03 90
Ellen Merete Dunseth i Refstie, Feda tlf: 38 35 24 71
Christan Houge-Thiis. Agder Fysioterapi AS, Fjotland omsorgssenter tlf: 992 82 132

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse: