Artikler og kategorier
Nettlenker

Drømmestipend 2018

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt NÅ

farger pxhere comHva er din store drøm som ung kunstner, og hvordan kan Drømmestipendet være med på å realisere drømmen?
Kvinesdal kommune oppfordrer alle unge talenter innen musikk, visuelle kunst, teater, dans, skapende skriving eller andre aktuelle kunstområder om å søke Drømmestipend 2018.

Norsk kulturskoleråd og Norsk tipping deler ut 100 stipend på 15.000 kroner fordelt på 100 kommuner. Konkurransen er åpen for alle kulturutøvere som ikke har  etablert seg som kunstnere.

I 2018 må en være født tidligst i 1998 og senest i 2005 for å kunne søke Drømmestipendet.

En bredt sammensatt jury velger ut de 100 heldige stipendmottakerne som offentliggjøres i løpet av mai/juni 2018.
Sammen med søknaden sendes dokumentasjon av det aktuelle felt vedkommende søker holder på med. Lydfil i mp3 eller mp4 format. Bildefil i PNG, JPG eller GIF med forhold 16:9. Video i mp4 eller mov format. Kommunen kan nominere så mange utøvere de ønsker innen hver kategori.

Søknad med vedlegg skal sendes elektronisk på mail til
Søknadsfrist fredag 19. januar 2018.

For mer informasjon: se: www.drommestipendet.no  eller kontakt Kulturskolens rektor Sverre Eftestøl, telefon. 38 35 41 89