Artikler og kategorier
Søk - Kontakter
Skjema og dokumenter
Nettlenker

Kvinesdal kommune er med på Kystlotteriet

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt NÅ

KystlotterietFormålet er å samle søppel på strender, rundt vann og vassdrag. Prosjektet startet opp 1. april og avsluttes med trekning i november.
Er du interessert i å bidra til at disse stedene blir fine nå i vår og sommer, kan du henvende det til Servicekontoret på Rådhuset, på Kvinlog på Cirkle-K eller Feda småbåthavn.

Gode historier fra kommunene

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt NÅ

Når KS skal fortelle gode historier fra kommunene er Kvinesdal med som eksempel. Denne gangen er det likestillingsarbeidet i barnehagene som løftes frem. Det handler om at jenter og gutter skal ha like muligheter! Les mer på KS sine nettsider

Mindre endring av detaljregulering for Hattevarden - Sammenslåing av tomt

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt NÅ

Kommunevåpen Kvinesdal70x85Etter delegert myndighet har rådmannen den 17.02.17 fattet et vedtak om mindre endring av følgende plan:

10372011004 Detaljregulering for Hattevarden

Vedtak:
Regulert kotehøyde og byggegrense mellom tomt 6 og 8 i 10372011004 Detaljregulering for Hattevarden endres i plankartet og i bestemmelsene pkt.1.1.18 fra tomt 6 og tomt 8 kotehøyde 571,5 til tomt 6 kotehøyde 574. I pkt.1.1.4 reduseres antall tillatt oppført fritidsbolig-enheter, og fordelt på antall tomter. Reguleringsbestemmelser og plankart justeres i tråd med overnevnte.

Vedtaket kan i medhold av plan- og bygningsloven påklages til Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder. Eventuell klage må framstilles skriftlig og sendes til Kvinesdal kommune innen 3 uker fra kunngjøringsdato.