Artikler og kategorier
Søk - Kontakter
Skjema og dokumenter
Nettlenker

Høring: Kartlegging og verdsetting av friluftsområder

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

FriluftslivKvinesdal kommune ønsker innspill og merknader til forslag til kartlagte og verdsatte friluftsområder i kommunen. Fristen for å med med innspill og merknader er 13.11.17.

Kvinesdal kommune har ved hjelp av lokale ressurspersoner kartlagt og verdsatt friluftsområder i hele kommunen. Kartleggingen er basert på  "Kartlegging og verdsetting av friluftsområder" (M98-2013) utarbeidet av Miljødirektoratet og er en del av et nasjonalt prosjekt, der målet er at alle kommuner i landet skal ha kartlagt og verdsatt sine friluftsområder innen utgangen av 2018.

De kartlagte friluftsområdene i Kvinesdal kommune finner du ved å benytte linken nedenfor:

Friluftsområdene er både kartlagt og verdsatt, og informasjon om verdsettingen finner du ved å klikke på området du er intressert i og så videre på "Friluftsområde, høring".

Finnes det friluftsområder som ikke er med i kartleggingen? Er du uenig i områdetype eller verdsetting av egenskapene? Gi skriftelig tilbakmelding til Kvinesdal kommune ved prosjektleder Nina Nissestad innen 13.11.17.

Ved uenighet i verdsettingen, må forslag til ny verdsetting begrunnes med støtte i verdisettingskriteriene, se veileder under. Skjema for tilbakmelding finner du nederst på denne siden. Du kan skrive ut detaljert kart over ønsket områder fra Listerkart, eller sende e-post til nni@kvinesdal.kommune.no for å få tilsedt kart.

Innspill og merknader kan sendes på e-post til  eller til Kvinesdal kommune, Nesgata 11, 4480 Kvinesdal. Merk brevet "Friluftsområder 2017". Det er viktig at det blir gitt kontaktinformasjon slik at kommunen har mulighet til å ta kontakt ved evt. innspill

docInnspill og merknadskjema

pdfKartlegging og verdsetting av friluftsområder i Kvinesdal kommune - Veildeing

pdfVeileder M98-2013 Miljødirektoratet