Artikler og kategorier
Tjenestebeskrivelser
Søk - Kontakter
Skjema og dokumenter
Nettlenker
Kalender

Skeiefondet er åpnet for nye søknader

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

smiley pengerSkeiefondet er en støtteordning for idealistiske aktører på Sørlandet. Målet med ordningen er å støtte prosjekter som kommer innbyggerne på Sørlandet til gode. Siden 2014 har det blitt utdelt 1,5 millioner kroner.

Nå er det igjen mulig å søke støtte og det skal i år deles ut til sammen 500 000 kroner. Søknadsfristen er 10. desember 2017, og tildeling i januar. Mer informasjon finner du her: www.skeiegroup.no/skeiefondet.


For mer informasjon om Skeiefondet, kontakt Lena Skeie, e-post: , tlf. 907 47 908.

 


Skeie Group er et privateid selskap som hovedsakelig har virksomhet innenfor eiendom, kapitalinvesteringer og teknologi. Selskapet eies av Bjarne Skeie og hans famille. Skeie har siden begynnelsen av 70-tallet vært en pionér innenfor den internasjonale olje- og gassindustrien.

Skeie Group har- og har hatt, store deler av sin virksomhet lokalisert på Sørlandet, og ønsker å bidra til en positiv utvikling i landsdelen. Den nye støtteordningen, og bidraget til forskning og teknologiutvikling er en del av Skeie Groups strategi for å utøve samfunnsansvar. Skeie Group har i flere år bidratt med midler til små og store idealistiske tiltak i landsdelen. Med den nye satsningen vil samfunnsansvaret utøves på en mer målrettet og profesjonell måte, hvor flere får muligheten til å nyte godt av bidragene som deles ut.

For mer informasjon: http://www.skeiegroup.no/skeiefondet