Artikler og kategorier
Tjenestebeskrivelser
Søk - Kontakter
Skjema og dokumenter
Nettlenker
Kalender

Vis hensyn til hjorteviltet, hold hunden i bånd!

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

elg i snø

Det begynner å bli mye snø, og hjorteviltet trekker gjerne til lavereliggende områder, og ofte ut på brøytede veier. Løse hunder kan fort komme til å jage dyrene som fra før er svekket på grunn av vinteren. I slike situasjoner har kommunene anledning til å innføre ekstraordinær båndtvang for hund. Viltnemnda i Kvinesdal har foreløpig valgt å ikke innføre slik båndtvang, men heller henstille alle hundeeiere om å være ekstra forsiktige med hundene nå om dagen.

OBS!!! Parkering ved Kvinabadet

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

Parkeringsplass ved Kvinabadet. Foto: KvinabadetAsfalteringen på parkeringsplassen ved Kvinabadet er unnagjort, men vi venter på oppholdsvær for å kunne male opp parkeringsplassene. Parkeringsplassen foran Kvinabadet må derfor dessverre holdes stengt en dag til og åpner fredag 15.desember kl. 16. 

Ansatte og handlende i sentrum og brukere av Kvinabadet oppfordres til å parkere på Promenaden eller ved Kvinesdalhallen.

Ny enhetsleder i Informasjonsenheten!

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

Enhetsleder for informasjonsenheten Hege Fåland Ludviksen sammen med kommunalsjef Tor Arne Eiken. Foto: Daila S. HansenHege Fåland Ludviksen begynte 01.02.18 i jobben som enhetsleder i Informasjonsenheten.

Både kommunalsjef Tor Arne Eiken og hele kommunen er glade for hun valgte Kvinesdal kommune som arbeidsgiver.
Vi ønsker Hege velkommen og lykke til med jobben!

Varsel om oppstart av planarbeid, Hidreskog

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

Heile AS varsler på vegne av Rita Helene Kvennejorde, melding om oppstart av reguleringsplanarbeid i henhold til plan- og bygningsloven § 12-8 for detaljregulering for gnr. 60/10 Hidreskog. Frist for å komme med innspill/merknader er 05.02.18.