Skriftstørrelse

Hopp til her

Kunngjøring av reguleringsvedtak: 10372011003 Områderegulering for Knaben

Kommunestyret vedtok i møte 19.06.2019, sak 42/19, Områderegulering for Knaben. Planvedtaket kunngjøres med dette etter plan- og bygningslovens § 12-12. Vedtatt reguleringsplan er straks bindende for fremtidig arealbruk innenfor planområdet.

Formålet med områdereguleringen er å ivareta Gruvebyen med sitt særpreg samt å legge til rette for løype-/turvegtraséer og parkering. Det åpnes også for fortetting i noen områder i tråd med kommunedelplan for Knaben.

Plankart, reguleringsbestemmelser, planbeskrivelse og andre sentrale saksdokumenter er tilgjengelig på kommunens nettside. Dokumentene vil også være tilgjengelige på Servicekontoret i Kvinesdal rådhus i perioden fram til klagefristen utløper.

Frist for å klage på vedtaket er satt til 31.07.2019. Eventuell klage må sendes skriftlig til Kvinesdal kommune innen klagefristens utløp. Krav om erstatning etter plan- og bygningslovens § 15-3 og krav om innløsning etter § 15-2, må være fremsatt senest 3 år etter at reguleringsplanen er kunngjort.

PLANDOKUMENTENE:

Kommunestyrets vedtak

Plankart

Reguleringsbestemmelser

Planbeskrivelse

Byggeskikksveileder - del 1

Byggeskikksveileder - del 2

Formingsveileder for skibruer/underganger

Skredrapport

Flomrapport

Arkeoligisk registrering

Kulturminner nyere tid og kulturlandskap

 

  • Last updated on .

Adresse

Åpningstider: Mandag-fredag kl. 08-15
Nesgata 11, 4480 Kvinesdal

Kommunenummer: 1037
Organisasjonsnummer: 964 964 076

Kontakt oss

Telefontid: Mandag - fredag kl. 8-15
Sentralbord: 38 35 77 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Webredaktør: Hege Fåland Ludviksen


Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me