Vedtatt: Eierskapsmelding for Kvinesdal kommune

Kvinesdal kommunestyre vedtok i møte den 10.04.19, sak 19/19 Eierskapsmelding. Melding om eierskap i Kvinesdal kommunens selskaper.

Eierskapsmeldingen gir kommunen og dens innbyggere mulighet til å få en god, sammenfattet oversikt over viktig kommunal virksomhet som er overlatt til selskaper eller andre organisasjonsformer. Eierskapsmeldingen har til formål å legge grunnlag for en aktiv, stategisk og prinsipiell eierskapspolitikk, samt å synliggjøre kommunens eierskap.

Eierskapsmelding. Melding om eierskap i Kvinesdal kommunes selskaper

Merknader til planen må sendes skriftlig til Kvinesdal kommune, Nesgata 11, 4480 Kvinesdal eller til e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 15.03.19.

Vakttelefoner