Offentlig ettersyn: Kommunedelplan for Øyesletta 2019-2031

Forvaltningsutvalget vedtok i møte den 24. januar 2019, sak 14/19 å legge forslag til kommunedelplan for Øyesletta 2019-2031 ut til nytt offentlig ettersyn med hjemmel i plan- og bygningsloven § 11-14 første ledd.

Endringene av planforsalget ved andre gangs behandling omfatter:

• Justering av «grønn strek» og hensynsone H510 landbruk
  • Reduksjon av nytt næringsareal (BN1)
  • Endringer i boligområdene (to områder er tatt ut og et nytt innarbeidet)
  • Endringer i områder for spredt boligbygging i LNF-områdene (antall områder redusert fra 8 til 6, der det åpnes for 1 ny bolig i hvert område)
  • Enderinger i hensynsone for ras- og skredfare og høyspentanlegg
  • Endringer i bestemmelsene

Endringene i bestemmelsene og planbeskrivelsen er markert med gult

Merknader til endringen må sendes skriftelig til Kvinesdal kommune, Nesgata 11, 4480 Kvinesdal ellet til e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 22.03.19.

Plandokumenter:

Merknader til planen må sendes skriftlig til Kvinesdal kommune, Nesgata 11, 4480 Kvinesdal eller til e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 15.03.19.

Vakttelefoner