Skriftstørrelse

Hopp til her

Skeiefondet er åpent for nye søknader

Skeiefondet er en støtteordning for idealistiske aktører på Sørlandet. Målet med ordningen er å støtte prosjekter som kommer innbyggerne på Sørlandet til gode. Siden 2014 har det blitt utdelt 2 millioner kroner.

Nå er det igjen mulig å søke støtte og det skal i år deles ut til sammen 500 000 kroner. Søknadsfristen er 10. november 2019, og tildelingen skjer i desember 2019. Mer informasjon finner du her: www.skeiegroup.no/skeiefondet.

Skeie Group er et privateid selskap som hovedsakelig har virksomhet innenfor eiendom, kapitalinvesteringer og teknologi. Selskapet eies av Bjarne Skeie og hans famille. Skeie har siden begynnelsen av 70-tallet vært en pionér innenfor den internasjonale olje- og gassindustrien.
Skeie Group har- og har hatt, store deler av sin virksomhet lokalisert på Sørlandet, og ønsker å bidra til en positiv utvikling i landsdelen. Den nye støtteordningen, og bidraget til forskning og teknologiutvikling er en del av Skeie Groups strategi for å utøve samfunnsansvar. Skeie Group har i flere år bidratt med midler til små og store idealistiske tiltak i landsdelen. Med den nye satsningen vil samfunnsansvaret utøves på en mer målrettet og profesjonell måte, hvor flere får muligheten til å nyte godt av bidragene som deles ut.

  • Last updated on .

Adresse

Åpningstider: Mandag-fredag kl. 08-15
Nesgata 11, 4480 Kvinesdal

Kommunenummer: 1037
Organisasjonsnummer: 964 964 076

Kontakt oss

Telefontid: Mandag - fredag kl. 8-15
Sentralbord: 38 35 77 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Webredaktør: Hege Fåland Ludviksen


Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me