KUNG - Kvinesdal ungdomsråd søker nye medlemmer til styret 2019-2021!

Kvinesdal ungdomsråd KUNG
KUNG UNGDOMSRÅD jobber for barn og unges interesser i lokalsamfunnet. Vi vil at barn og unge skal oppleve seg som medborgere, med ansvar for eget liv og innflytelse på saker i nærmiljøet eller i kommunen som er av betydning for dem.
KUNG møtes en gang i måneden og snakker om viktige oppgaver/saker som omhandler de unge i kommunen. Ungdomshuset og UKM har vi også et tett samarbeid med.
KUNG er representert i KOMMUNESTYRET med leder og nestleder. De har møte og talerett.
En av de største sakene som vi har jobbet frem, var å etablere et ungdomshus. INNER10ER sto ferdig i 2019.
Vi arrangerer også aktiviteter og events for ungdommene i bygda. Vi har tidligere arrangert neonparty, LAN, gratis kino, nattbading i KvinaBadet +++
Noe for deg??
👇
Send oss en søknad med navn, klassetrinn, telefonnummer og et par setninger om hvorfor du har lyst til å bli med i styret, til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller en melding på Facebook! (Søkere må gå på ungdomsskole eller VGS) FRIST: 13. SEP 2019