Kommunekomitéen for TV-aksjonen NRK 2019 er nå klar

logo til TV-aksjonen 2019
Kommunekomitéen for TV-aksjonen NRK 2019 er nå klar. Årets aksjon går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt.

Årets aksjon går av stabelen søndag 20. oktober.

25. juni hadde komitéen i Kvinesdal oppstartsmøte.

komite TV-aksjon

På bildet ser dere fra venstre: Åse G. Versland (Handelshuset Kvinesdal), Wenche E. Stokkeland (Sanitetsforeningen), Rosemari Bauge (Frivilligsentralen), Irene Sandtorv (Frivilligsentralen), Finn Kydland (skole- og barnehageansvarlig), Janne Hersvik (koordinator) og Per Sverre Kvinlaug (leder og ordfører).

I tillegg består komitéen av følgende:

Feda idrettslag ved Svein Hansen
Knaben og Fjotland IL ved Svein Kåre Stakkeland Kvinesdal idrettslag ved Wenche J. Haaland Norges Multikulturelle Senter ved Melinda Kvinlaug Kvinesdal kirkelige fellesråd ved Frank Arne Hammarø Kvinesdal voksenopplæring ved Raymond Olsen