Artikler og kategorier
Tjenestebeskrivelser
Søk - Kontakter
Skjema og dokumenter
Nettlenker
Kalender

Om kommunen

Publisert . Sist endret . i kategorien Om kommunen

Kvinesdals kommunevåpenKvinesdal er en kommune sentralt i vestre del av Vest-Agder. Det tar ca 30 min. bilkjøring til kommunensentrene Lyngdal, Hægebostad, Farsund og Flekkefjord. Til Sirdal trenger man ca. 45-50 min.
Rådhuset ligger i Liknes sentrum, mens skoler, barnehager og bo-/pleietilbud finnes flere steder i kommunen.

Vi har slagordet Vakker | Vennlig | Vågal

Vakker
Kvinesdal er en kommune med mange små og store naturperler. Kommunen strekker seg fra Feda i sør, opp gjennom Austerdalen og Vesterdal og opp til Knaben og fjellheimen i nord. På din ferd fra hav til hei eller omvendt vil du finne mange vakre steder hvor du kan slappe av og bare nyte den vakre naturen.

Vennlig
Kvindølen er vennlig og hjelpsom.

Vågal
Vågale kvindøler finns det mange av. De meste kjente er vel verdensevangelisten Aril Edvardsen, rallykjøreren Ludvig Hunsbedt, kokken Trond Moi, sangerne Kjellaug Tesaker og Silvia Moi, musiker og komponist Sverre Eftestøl og bandet Luxus Leverpostei.

oye i vinterskrudDu kan finne flyfoto som omhandler Kvinesdal kommune på Nasjonalbibliotekets hjemmeside.

Flyfoto fra Kvinesdal kommune

Flere bilder fra Kvinesdal kan du se på flickr. Bildene er lagt ut med høy oppløsning og viser mange flotte detaljer. Vi synes det er et svært spennende og viktig materiale og både håper og tror at folk fra Kvinesdal vil ha stor interesse og glede av bildene.