Avlesning av vannmåler

Tiden er inne for å lese av vannmåleren for 2018. Kort for vannmåleravlesning er nå sendt ut til alle som har installert vannmåler. For å få beregnet årsgebyr for vann og avløp ber vi om at du rapporterer ny målerstand innen 31. desember 2018.

Du behøver ikke å vente til svarfristen, rapporter gjerne målerstanden nå med en gang. Det er viktig at du leser av vannmåleren, slik at du ikke betaler for mer enn det du har brukt.

Ved manglende avlesning blir forbruket beregnet. Kommunen forbeholder seg da retten til å ikke foreta en ny avregning før ved neste års avlesning.

Registrer avlesningen her: Vannmåleravlesning

Vannlekkasje kan være dyrt. Til og med en kran som bare drypper langsomt kan bruke flere tusen liter på et år. En WC kan lekke virkelig mye vann, opptil flere hundre tusen liter vann på et år. Slike lekkasjer må du betale for. Gjør det derfor til vane å kontrollere at det ikke lekker hjemme hos deg: Steng alle kraner og kontrollér at ingenting rører seg på vannmåleren. Er det bevegelse på vannmåleren din når alle kraner er stengt: Ring en rørlegger!

Vakttelefoner