• Hjem
  • Nyheter

Sentrum Barnehage er kåret til årets IA-bedrift

I år ble det Sentrum barnehage som ble kåret til årets IA- bedrift under IA- konferansen 2018 i Kilden i Kristiansand.
IA prisen deles hvert år ut til en privat bedrift og en offentlig bedrift som har gjort en særskilt innsats i forhold til IA området , inkluderende arbeidsliv og HMS området. Hensikten med IA prisen er blant annet å øke forståelsen for at arbeidsplassen er hovedarena for inkluderende arbeidsliv, og hva et godt HMS arbeid betyr for arbeidsgiver, arbeidstaker og samfunn. Prisen skal stimulere bedrifter til godt IA arbeid. ‘

Vinnerne i år var Sørlandets rehabiliteringsklinikk Eiken, og sentrum barnehage i Kvinesdal kommune.
Begrunnelsen fra juryen:

Kvinesdal kommune, Sentrum barnehage fikk årets IA- pris for offentlig sektor for sitt gode IA-arbeid.
Barnehagen er en 3 avdelings barnehage med over 50 barn. De har en stabil gruppe ansatte som trives veldig bra i jobben.

Det gis rom for ulikhet og ansatte har respekt for hverandre.
Barnehagen har personer i arbeidsutprøving og arbeidspraksis. Og et raust og inkluderende personale gjør at praksiskandidatene føler seg velkommen og ivaretatt.
Ansatte som trenger det, pga varig eller midlertidig nedsettelse av arbeidsevnen blir godt fulgt opp.
Sentrum barnehage har et lavt sykefravær, og har systematisk redusert dette.
Trivselen, blant barn og voksne er høy og trivselen gjør at ansatte går på jobb om man er "litt klein". Alle vet at det er viktig at akkurat jeg kommer.

Bilde av prisutdelingen

Vakttelefoner