• Hjem
  • Nyheter

Norskkurs - nybegynnerkurs A1 og videregående kurs A2

Kvinesdal voksenopplæring starter kurs 20 august 2018.

A1:  På dette nivået kan deltakeren forstå og bruke kjente, dagligdagse uttrykk og svært enkle utsagn om seg selv og nære forhold.
        Deltakeren kan delta i rutinepregede samtaler på en enkel måte, hvis samtalepartneren snakker langsomt og tydelig og
        er innstilt på å hjelpe.
     • Jeg kan oppfatte kjente navn og forstå ord og svært enkle setninger, for eksempel i annonser, på plakater eller i kataloger.
       Jeg kan lese svært korte, enkle tekster.

A2:   Målet er at deltakeren kan forstå enkelt dagligspråk, og kan uttrykke seg enkelt om emner knyttet til egen person og familie, nære omgivelser og arbeid.
        Deltakeren kan klare seg i enkle og rutinepregede samtalesituasjoner med direkte utveksling av informasjon om kjente forhold, hvis samtalepartneren
        snakker langsomt og tydelig og er støttende.
     • Jeg kan finne konkrete, forutsigbare opplysninger i enkel, dagligdags informasjon som
        reklame, brosjyrer, menyer og rutetabeller. Jeg kan forstå korte, enkle, personlige brev.

Se her:
Norskkurs