Elegant magasin lansert i Kvinesdal

Kvinesdal har fått nytt magasin – 1037. Navnet kommer av kommunenummeret og er et informasjonsmagasin for Kvinesdal.

Magasinet er skapt av Coverks i samarbeid med Kvinesdal kommune, Innovasjon Kvinesdal og Handelshuset Kvinesdal. Kommunen hadde behov for en brosjyre som kunne brukes ovenfor nye innbyggere, samt på messer og i andre sammenhenger. Istedenfor å følge strømmen med kommersielle løsninger, ble Coverks utfordret og sammen skapte man 1037 – et helt unikt magasin.

Magasinet er tenkt å vare ca. 2 år - så vil det vurderes om det er hensiktsmessig med en oppdatering.

Over 70 aktører i Kvinesdal, næringsliv og organisasjoner blir presentert, sammen med informasjon fra kommunen, lokale portretter, bilder fra fotoklubben og selvfølgelig Kvinesdalsangen - til sammen et solid magasin av høy kvalitet på 128 sider i et førstegangsopplag på 2500.

- Det har vært et utfordrende prosjekt, men når man jobber med vanvittig dyktige og engasjerte mennesker som Frode Skaren på design og Sunniva Thakre som redaktør glemmer man både rammer og fremdrift. Alle ønsker å gjøre et produkt man kan være stolt av. Det er utrolig givende å følge en slik prosjektreise, og se at ting av høy kvalitet skapes i Kvinesdal. Jeg tror Kvinesdal har fått et unikt magasin de kan være stolt av, sier Frode Aagedal, prosjektleder og styreleder i Coverks.

- Jeg er glad vi valgte Coverks på prosjektet, sammen klarte vi å skape noe unikt. Vi har fått et informasjonsmagasin som kommunen kan bruke i mange sammenhenger, og hvor vi skiller oss litt ut fra tilsvarende kommunemagasin med gjennomgående høy kvalitet. Jeg håper det kan være interessant lesing for våre innbyggere, og en god måte å bli kjent med kommunen på for nye innbyggere, sier Liv Øyulvstad som er næringssjef i Kvinesdal kommune.

Magasinet kan leses her.

Involverte i 1037 magasinet:
• Ansvarlig utgiver: Kvinesdal kommune og Coverks.
• Redaktør: Sunniva Rognmo Thakre.
• Prosjektleder: Frode Aagedal.
• Korrektur: Sylvia Sargènius Selseng.
• Design: Frode Skaren.
• Assisterende redaksjon: Frode Jerdal.
• Digitalversjon: Scott Basgaard.
• Forsideillustrasjon: Marit Kleivane.

På bilde: Ordfører Per Sverre Kvinlaug, Frode Aagedal, Sunniva Rognmo Thakre, Frode Skaren, Scott Basgaard og næringssjef Liv Øyulvstad.

Kontaktpersoner:
Kvinesdal kommune v/Liv Øyulvstad, 94510218, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Coverks v/Frode Aagedal, 97197707, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse: