• Hjem
  • Nyheter

Opprettelse av kommunekomité til TV-aksjonen NRK 2018

logo til TV-aksjonen 2018
Kvinesdal kommune er i startfasen med opprettelse av kommunekomité til TV-Aksjonen 2018.
TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober.
Vi søker i den anledning lag, foreninger eller enkeltpersoner, som kan tenke seg å bidra i en slik komité.
Kommunekomiteén sitt arbeid er blant annet å skaffe bøssebærere, sørge for at bøssene kommer inn igjen og foreta en opptelling av pengene i Kvinesdal Sparebank.

Oppstartsmøte for komitéen er på Kvinesdal rådhus mandag 28. mai klokken 17:00-18:30 – møterom «Fjotland» (kantina) i 2. etasje.

Dersom du kan tenke deg å bidra i denne komitéen, kan du ta kontakt på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. evt. telefon 38357700.

Du kan lese mer om årets TV-aksjon her.

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse: