Skriftstørrelse

  • Hjem
  • Nyheter
  • Oppmåling i Kvina og Litlåna - informasjon til grunneiere

Oppmåling i Kvina og Litlåna - informasjon til grunneiere

Planlegging av flomsikringsarbeid i sentrum er nå i oppstartsfasen. I første omgang skal det nå gjøres registreringer for å få en oversikt over bunnforholdene i Kvina og Litleåna. I den forbindelse har NVE engasjert Landmåler Sør AS til oppmåling av tverrprofiler i Kvina og Litlåna. Det er en omfattende jobb og utstrekning er fra Eramet AS opp til Gullestadneset i Kvina, og opp til Hetleskei i Litleåna. Gjennomføringsperiode er fra nå og ut til midten av mai

Det er primært areal under vann som skal måles opp, men elvekantene måles også opp slik at det blir en god sammenkopling med den høydemodellen som ligger på terrenget. Det er aktuelt å etablere noen fastmerker for å gjennomføre oppmålingen. Kontaktperson i Landmåler Sør AS er Torgeir Erdvig, tlf 91564016.
  • Last updated on .

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse:
Nesgata 11, 4480 Kvinesdal

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 08-15

 

Sentralbord: 38 35 77 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer: 1037
Organisasjonsnummer: 964 964 076

Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me