• Hjem
  • Nyheter

Innskriving av nye elever skoleåret 2018/19

Torsdag 19.april 2018, kl. 12.00, blir det innskriving av nye 1.klassinger ved følgende skole i Kvinesdal kommune: Kvinlog skule
Fredag 20.april 2018, kl. 12.00, blir det innskriving av nye 1.klassinger ved følgende skoler i Kvinesdal kommune: Austerdalen skole, Vesterdalen skole, Feda skole og Liknes skole

Barn som skal begynne i grunnskolen høsten 2018, årskull 2012, bes møte sammen med foresatt. Innskriving skal skje ved den skolen der barnet skal begynne.
Barn som er registrert på våre lister, har fått tilsendt brev om dette.
Alle bør møte opp til innskriving. Er dette likevel umulig, må skolen kontaktes før innskrivingsdagen.
Velkommen!

Kvinesdal kommune