Artikler og kategorier
Tjenestebeskrivelser
Søk - Kontakter
Skjema og dokumenter
Nettlenker
Kalender

Min side

Publisert . Sist endret . i kategorien Min side

E-post:
Send ikke sensitiv informasjon i e-post, eksempelvis opplysninger om helseforhold eller diagnoser. Henvendelser per e-post skal inneholde fullt navn og adresse, men ingen andre personopplysninger som for eksempel fødselsnummer. Jf. personopplysningsloven § 2 nr. 1 og nr. 8.

Personvernerklæring ved bruk av skjema:
Denne erklæringen redegjør for hvordan personvernet ivaretas av kommunen i forbindelse med innsamling av personopplysninger. Ved bruk av våre elektroniske løsninger, ønsker vi at du skal føle deg trygg på at gjeldende lover og regler følges. Sikker behandling av dataene vil til enhver tid dokumenteres etter gjeldende bestemmelser. Kommuneforlaget Skjema er databehandler av elektroniske personopplysningene, mens kommunen er eier av dataene og behandlingsansvarlig. Eierforholdet reguleres av en egen databehandleravtale, som sikrer både personvernet og rutiner for sletting av data, når de overføres kommunen.
Ovenstående med unntak av Kommenforlagets Skjema som databehandler gjelder også øvrige skjema.

Formålet med behandlingen av personopplysninger
Opplysninger du fyller inn, oversendes til kommunen. Opplysningene gjør kommunen i stand til å utføre sin saksbehandling av din henvendelse. De innsamlede opplysningene om deg behandles på samme måte som om du hadde sendt inn et papirskjema.

Lov om behandling av personvern
Denne personvernerklæringen følger bestemmelsene i Lov om behandling av personvernopplysninger (personopplysingsloven) av 01.01.2001 med tilhørende forskrift.

Personopplysninger
Dersom du føler at ditt personvern er sikret ved denne erklæringen, samtykker du til lagring av de innsamlede data om deg. Samtykket gis som godkjenning av våre retningslinjer for personvernet og som samtykke for behandlingsmåten av opplysningene.

Lagring av opplysninger
Opplysningene du har tastet inn vil ikke være tilgjengelige for mottaker, kommunen, før du bestemmer deg for å sende inn søknaden. Når du har valgt innsending, har du samtidig samtykket i at kommunen kan motta og lagre disse opplysningene. Nøkkelopplysninger fra tidligere innsendte søknader vil automatisk hentes opp når du starter en ny søknadsprosess.

Sikker dataoverføring
Alle opplysninger som overføres mellom din datamaskin og vår server foregår via sikret datakommunikasjon. Løsningen tilsvarer sikkerheten som er brukt i nettbankene.

Rett til innsyn og rett til sletting av personopplysninger
Du kan når som helst be om å se opplysningene du har sendt inn. Dersom du finner opplysningene unøyaktige eller ufullstendige, kan du kreve å få opplysningene slettet. Dersom du har opprettet en brukerprofil i løsningen, kan du selv foreta slik sletting.

Unnlatt samtykke
Dersom du ikke samtykker i at personvernet er godt nok ivaretatt, vil du ikke kunne benytte elektronisk skjermdialog. I stedet henviser vi deg til utskriftsvennlig versjon. Kontakt kommunen.

Aldersgrense
Du bekrefter at du er over 18 år.